TOKO BOPP 'ON THE ROAD'

Het festival-seizoen staat voor de deur. En Toko Bopp is erbij! Geniet deze zomer ook op jouw favoriete festival van de smaaksensatie van de Indonesische keuken. Toko Bopp staat met een foodtruck op de volgende evenementen:

Pop On Top Valkenburg, 25 & 26 mei. Dit festival bovenop de Cauberg in Valkenburg aan de Geul staat voor een ongedwongen sfeer en vermaak voor alle leeftijden. De groene omgeving, het prachtig uitzicht, vrolijke mensen en elk jaar weer een heerlijk lentezonnetje. Bij Pop on Top kan de sfeer gewoon niet stuk. 

Glanamundo Wereldfestival 2019 Geleen, 2 juni. Dit festival bestaande uit muziek, foodtrucks en een wereldmarkt verbindt mensen met verschillende achtergronden en culturen met elkaar laat je bewust worden van 'wereldse problemen'. 

Pinkpop 2019 - Official Landgraaf, 8,9 en 10 juni. Dit alom bekendste popfestival viert dit jaar zijn 50e editie en is daarmee het langstlopende jaarlijkse popfestival ter wereld! Zo'n 70.000 bezoekers gaan er drie dagen lang uit hun dak op muziek van wereldberoemde artiesten. De foodtruck van Toko Bopp staat in de zogenaamde 'kalm aan laan'  van het festival. Wij  van Toko Bopp staan te popelen om de feestgangers kennis te laten maken met onze verrassende lekkernijen!

Even pauze van het feestgedruis? Volg de zoete geur van exotische specerijen naar onze stand! See you at the festival!

Afdrukken E-mail