Events

Jouw event naar the next level? Dat kan met een foodtruck, satébar of tapasbuffet van Toko Bopp! Denk de geur van exotische specerijen, denk Aziatische smaaksensatie, denk een oase van kleur. Denk de beste van Nederland. Denk Toko Bopp.


TOTAALPAKKET
Een foodstand van Toko Bopp tilt jouw event naar the next level. Onze stand is niet alleen een eyecatcher, want voor wie zijn neus volgt, zijn we ook niet te missen. Waar wij staan, komt de zoete geur van exotische specerijen je tegemoet. Met een foodtruck van Toko Bopp krijg je een totaalpakket; een restaurant op wielen. Het kleurrijke terras dat we zo mogelijk aanbieden, maakt jouw feest compleet. Bezoekers kunnen bovendien de bereiding ter plaatse zien en ervaren.

WIJ DENKEN MEE
We hebben een brede ervaring op zowel het gebied van evenementen als op het gebied van catering. Wij denken graag met je mee over de beste manier om je gast te bedienen. Dat kan in de vorm van een foodtruck, maar een satébar of tapasbuffet behoren bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden.
Onze gerechten zijn vers, gezond, duurzaam en met liefde bereid. En dát proef je! We kunnen een verscheidenheid aan gerechten en snacks aanbieden al naar gelang de wensen. Ook de vegetariër is bij ons aan het juiste adres met talrijke opties.

VAN SATÉBAR TOT FOODTRUCK
In welke vorm we de bezoeker het beste kunnen dienen hangt af van het evenement en van jouw wensen. Wij bieden een foodstand op maat.

Satébar: Onze populaire satés roosteren wij ter plaatse in onze satébar. Al naar gelang de grootte van het evenement beschikken we over voldoende professionele BBQ’s.

Foodtruck: Onze foodtruck is een eyecatcher en zet meteen een authentieke sfeer neer. De foodtruck biedt de mogelijkheid tot het verkopen van geselecteerde menu’s of snacks.

Combinatie: Met een combinatie van truck en satébar laat jij je ambitie zien. Deze combinatie geeft de mogelijkheid om een uitgebreid assortiment aan te bieden.

Extra optie mobiele keuken: Afhankelijk van de grootte van het event, kunnen we de foodtruck uitbreiden met een voorbereidingskeuken. De voorbereidingskeuken is gelegen in een tent van 4 x 4 meter. Dit stelt ons in staat een groot publiek te bedienen.

Extra optie terras: De foodstand kan naar wens uitgebreid worden met een kleurrijk en sfeervol terras. De beleving wordt hiermee compleet: een oase van sfeer, geur en smaak!

Voor elke optie geldt dat wij alle materialen en benodigde apparatuur zelf meenemen en de stand zelf compleet inrichten. Verder beschikken wij over alle materialen voor het terras alsmede over statafels of buffettafels wanneer gewenst. Natuurlijk nemen we het personeel voor onze rekening.

ASSORTIMENT: SNACKS, TAPAS OF EEN COMPLEET MENU
Jij bepaalt zelf met welke smaken jij je bezoekers wilt betoveren. Ons uitgebreide assortiment biedt een breed scala aan mogelijkheden. Bij ons heeft ook de vegetariër ruime keus!
Snacks: Van het welbekende broodje bapao en de populaire loempia tot de meer traditionele snacks als lemper, risolles en een Indonesische frikadel; wij bereiden alles zelf!
Indonesische tapas: Deze tapasschotel bestaat uit een mix van Indonesische mini-snacks.
Maaltijdmenu’s: We kunnen complete maaltijden aanbieden met de keuze uit rijst, nasi, bami, mihoen en een verscheidenheid aan vlees-, vis- , groente- en vegetarische gerechten.

Zie jij een foodstand van Toko Bopp zitten? Wil je komen proeven waarom wij de beste van Nederland zijn? Of wil je een prijsopgave aanvragen? Neem dan contact met ons op. Als je nog niet overtuigd bent, zal een bezoek aan onze kleurrijke winkel en een kijkje in de moderne keuken je zeker overtuigen! Samen maken wij jouw ambities waar!