Het verhaal van Toko Bopp

Van Kees Bopp naar Frieda Bol

Laten we beginnen bij het begin... In de jaren '60 vestigde Kees Bopp zich in Geleen. In eerste instantie verkocht hij Indonesische gerechten van deur tot deur aan de Indonesische gemeenschap. Dit werd een groot succes en in 1966 opende hij Toko Bopp aan de Annastraat 43 in Geleen. Na bijna 40 jaar was het tijd voor Kees om het stokje over te dragen en in 2005 was daar Frieda Bol. Zij scherpte de reputatie verder aan en startte naast de winkel ook met caterings en kookworkshops. Tot op de dag van vandaag wordt er gekookt met authentieke ingrediënten die ook in Indonesië gebruikt worden. Met deze verse specerijen in combinatie met de geheime familierecepten van Kees Bopp is kwaliteit gegarandeerd. 

De beste toko van Nederland

Hard werken loont. Begin 2016 werd Toko Bopp door Indoweb uitgeroepen tot tweede beste Toko van Nederland. Een jaar later, in 2017, werd Toko Bopp uitgeroepen tot beste toko van Nederland. Vanwege dit enorme succes kon de keuken achter de oorspronkelijke winkel in de Annastraat de vraag naar de overheerlijke gerechten niet langer aan. In 2018 opende Toko Bopp de deuren van haar nieuwe zaak, tachtig meter verderop aan de vertrouwde Annastraat in Geleen.

Passie & Plezier

Als powervrouw en ras ondernemer weet Frieda Bol wat nodig is om de top te bereiken. Ze combineert vastberadenheid en passie en maakte de toko mede tot wat hij nu is. Nummer één word je niet zomaar. Het is het resultaat van vertrouwen in je product, jarenlang doorzetten en kansen grijpen. Dat doet ze natuurlijk niet alleen. Joey-Jay Bol heeft de passie voor Indonesisch koken overgenomen en staat tegenwoordig als chef-kok garant voor de autentieke smaken en verassende nieuwe gerechten volgens hedendaagse trends. Het totale team van Toko Bopp bestaat uit 25 personen en samen maken wij de winkel, caterings, evenementen en workshops tot een succes.