Workshops

Momenteel geven wij geen kookworkshops. Zodra deze weer zullen plaatsvinden laten wij dit weten via onze website en social media kanalen. 

Koken onder begeleiding van een professionele kok, gezellig samenzijn en genieten van de exotische smaaksensatie van de Indonesische keuken; dat is de kookworkshop van Toko Bopp.

WORD OOK EEN STER IN DE AZIATISCHE KEUKEN!
Toko Bopp is een begrip in Limburg en omstreken. Met ruim 50 jaar ervaring in de Indonesische keuken op basis van authentieke familierecepten gecombineerd met hedendaagse trends, staan wij garant voor kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit. Tijdens een kookworkshop van Toko Bopp ontdek je zelf waarom onze toko de beste van Nederland is!  Ben jij een liefhebber van de Indonesische keuken? Wil je een avond gezellig uit met vrienden? Of wil jij je team versterken? Een kookworkshop is er voor iedereen. Stel zelf je groep samen of sluit aan bij een workshop voor liefhebbers; jij bepaalt!

PASSIE VOOR KOKEN
Om Indonesisch te koken hoef je geen meester te zijn. Écht koken doe je niet uit een boekje, maar op smaak en gevoel. Stap zelf achter de potten en pannen en laat je zintuigen spreken. Experimenteer met originele Indonesische producten en exotische specerijen onder het genot van een drankje en goed gezelschap. Want koken is meer dan een combinatie van de juiste ingrediënten en kooktechniek; het is een passie!

AVONDVULLEND PROGRAMMA 
Tijdens de drieënhalf uur durende workshop in onze professionele keuken leer jij onder begeleiding van onze ervaren koks de beginselen van de Indonesische keuken. Je krijgt tips & tricks en schaaft je kooktechnieken bij. Leer luisteren naar je smaakpupillen en laat je meevoeren door de geur van de authentieke ingrediënten. Je kookt gegarandeerd de sterren van hemel!
Lekker koken en lekker eten gaan natuurlijk hand in hand. Na jouw inspanningen in de keuken schuif je aan tafel voor een gezamenlijk diner in de sfeervolle zaak. Maar lekker koken is nóg leuker als je jouw passie en de heerlijke gerechten kunt delen met vrienden en familie. Daarom krijg je de recepten mee naar huis.

WAT KOST HET?
Voor € 59,50 p.p. krijg je niet alleen een introductie in de Indonesische keuken, maar heb je een unieke avond met vrienden of collega’s inclusief consumpties en een gezamenlijk diner. Het overgebleven eten krijg je bovendien mee naar huis.
Minimale deelname 8 personen maximaal 12
Woensdagavond van 19.00-22.30 uur
Individuele inschrijving mogelijk op geselecteerde data
Andere dagen/tijden in overleg
Afhankelijk van je kennis van de Indonesische keuken stellen wij het menu samen

Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Als je nog niet overtuigd bent, zal een bezoek aan onze kleurrijke winkel en een kijkje in de moderne keuken je zeker overtuigen!